Annelyn de Boer, Ede

Praktijknaam: Annelyn de Boer Coaching

Functie: HBO-Verpleegkundige en psychosociaal therapeut, Matrixcoach, specialisatie: hooggevoeligheid (HSP/HSS), rouw en verlies, echtscheiding


Geboren in 1961 in Breda ben ik via Utrecht, Nijmegen, en Wilnis in Ede terecht gekomen. Ik ben uitgebreid opgeleid en heb ruim 25 jaar werkervaring in gezondheidszorg, onderwijs en het bedrijfsleven. Sinds 2008 begeleid ik vanuit mijn eigen praktijk werkgevers, werknemers en particulieren, zowel individueel als in groepsverband. Voor mensen op afstand werk ik met "I-coaching" via webcam en koptelefoon. Ik geef workshops, lezingen en trainingen met diverse onderwerpen rondom mijn specialismen: Hooggevoeligheid (HSP/HSS), Rouw & Verlies en Echtscheiding, drie richtingen waarmee ik grote affiniteit heb vanuit mijn persoonlijke ervaringen. Recentelijk heb ik de opleiding "Psychosociale zorg voor Oncologische en Palliatieve Patiënten"afgesloten. Ik ben medeoprichter van "Rouw op Maat".


In de individuele gesprekken en groepsbijeenkomsten volg ik twee pijlers, die hand in hand gaan:

- Stilstaan bij gevoelens en emoties die er zijn, misschien wel altijd blijven

- Doorgaan met leven, zo goed en zo verrijkt mogelijk

Ik coach op het versterken van uniciteit, eigen kracht en innerlijke uitstraling!


Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en het HBO Register van Beroepsbeoefenaren in de Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG), waardoor veel verzekeraars (een deel van de) consultkosten vergoeden.

06 - 16 232 822

Maya Meerbeek, Nijmegen

Praktijknaam: Verlies en Verlangen, Praktijk voor rouw-en verliesbegeleiding, psychodynamische therapie en coaching.

Functie: Verliesdeskundige en Psychodynamisch therapeut bij Verlies en Verlangen,


Vanuit mijn praktijk Verlies en Verlangen bied ik ondersteuning aan medewerkers binnen organisaties om inzicht te krijgen in hun innerlijke kracht en beweging in gang te zetten bij vastgelopen processen. Het nemen van eigen verantwoordelijkheden biedt kansen tot persoonlijke groei en ruimte voor wat betreft o.a. omgaan met verlies, burn out, ongewenste kinderloosheid en dreigend verlies van functie. Erkenning en werken aan je proces maakt dat doorwerken mogelijk blijft en ziekteverzuim wordt verminderd. Naast individuele coaching verzorg ik workshops, trainingen voor leidinggevenden en teambegeleiding.

06 - 27 865 750

Marriet van Rekum, Zetten

Praktijknaam: Rouw en Verliesbegeleiding, praktijk voor psychosociale hulpverlening

Functie: Psychosociaal hulpverlener


Ik ben afgestudeerd als psychosociaal werkende, gespecialiseerd in rouw en verliesbegeleiding. Daarnaast ben ik gecertificeerd binnen de uitvaartverzorging en begeleiding. Naast een eigen praktijk ben ik sinds 1992 werkzaam binnen de palliatieve terminale zorg.


Het verwerken van gevoelens van rouw en gemis is vaak een moeilijk proces. Mensen kunnen zich er erg alleen in voelen. Begeleiding geeft ondersteuning, duidelijkheid en inzicht. Verliesbegeleiding is een speciale vorm van hulpverlening die gericht is op mensen die klachten ondervinden na een verlies. Rouw door verlies is weliswaar geen ziekte, maar mensen kunnen wel ziek worden van verdriet en daardoor bijvoorbeeld kortere of langere tijd uit de roulatie raken. Ik kan, als verliesbegeleider, het verlies niet wegnemen maar kan mensen wel ondersteunen in deze situatie. In een veilige omgeving waar aandacht en erkenning is voor emoties, gedachten en ervaringen staat de cliënt en zijn/haar hulpvraag steeds centraal.


Begeleiding kan bestaan in de vorm van:

- individuele rouw- en verliesbegeleiding

- rouwgroepen voor volwassene

- rouwgroepen voor kinderen en jongeren

- begeleiding bij een uitvaart direct na een overlijden, dit kan ook in opdracht van een uitvaartondernemer

- training en voorlichting

Hennie Bol, Bennekom

Praktijknaam: Psychosociale hulpverlening, Rouw- en Verliesverwerking

Functie: Psychosociaal therapeut


In mijn praktijk begeleid ik volwassenen, jongeren en kinderen, die te maken hebben gehad met verlies. Niet alleen omdat een dierbare is overleden, maar ook door verlies van gezondheid, werk of relatie. Veel mensen weten hier zelf mee om te gaan. Anderen hebben begeleiding nodig om het leven weer op de rit te krijgen.


Als erkend rouwtherapeut ben ik trots op de passende hulp die ik kan bieden en het resultaat van mijn begeleiding. Voor iedere cliënt anders, maar altijd persoonlijk help ik om de weg omhoog in het leven weer te vinden. Inspirerend voor de cliënt en voor mij. Naast individuele begeleiding organiseer ik ook thematische groepsactiviteiten met Rouw op Maat collega’s. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW).

06 - 51 229 645

Realisatie: Veconet B.V.